Zeisprong® Zomeractiviteiten 2014

Deze zomer hebben we veel verschillende activiteiten. Er is een aanbod aan informatiebijeenkomsten en workshops in deze periode. Ook is er een programma samengesteld waarbij je kunt kennismaken met activiteiten die ondersteunend kunnen werken tijdens de overgang. We hebben workshops waarbij je kunt kennismaken met mindfulness, middels een korte introductie en een Chinese theeceremonie met Xander Rijkée. Je kunt kennismaken met Yoga met yogadocente Marieke Verboom en ervaren welke positieve invloed dit kan hebben op lichamelijke (ont-)spanning. Als je niet van stilzitten houdt; iedere dinsdagavond gaan we wandelen met een thema, dat kan spelen tijdens de overgang. Lichaamsbeweging en uitwisseling met elkaar staan hierbij op de voorgrond.

Verder wil de Joke, de verpleegkundig overgangsconsulente, een aantal keer een Healthcheck organiseren, waarbij je een update kan krijgen over je gezondheid (bloeddruk, suikerspiegel e.d). Op zaterdagochtend is er regelmatig Info-scharrelen, waarbij je vrijblijvend langs kunt komen voor een kennismaking of een praatje, informatie over de activiteiten, met een kop thee of koffie.

Kijk voor verdere informatie over de activiteiten en opgave verder op de site.

Wil je graag met een eigen groep een informatiebijeenkomst of een workshop volgen op een andere datum, laat het ons dan even weten.