Medewerkers

Leonie Verhoef

Leonie Verhoef

Leonie Verhoef

Eigenaar/directeur Zeisprong®, Gz-psycholoog, Gestalt therapeut en Orthopedagoog-Generalist NVO

Zeisprong® is opgezet en ontwikkeld door Leonie Verhoef. Leonie heeft werkervaring in de Jeugdbescherming, de Kinder- en jeugdpsychiatrie, de forensische sector en zij heeft een gezinspraktijk (GGZ-praktijk Boontjesdoppen).

Leonie is gestart met het ontwikkelen van het concept van Zeisprong®.  Zeisprong® is een ontmoetingsplaats voor vrouwen in de overgang en een platform voor kennisoverdracht over de overgang. In de Praktijk staat ondersteuning en behandeling centraal, specifiek gericht op overgangsklachten. Inspiratie en drijfveer voor Zeisprong® is haar eigen overgangsperiode en de vrouwen waar ze de laatste 8 jaar mee gesproken heeft die alleen en vaak in stilte worstelen met hun (overgangs-)problemen.

Joke Stroo

Overgangsverpleegkundige

fotoJokeweb

Joke Stroo

Joke is ruim 35 jaar verpleegkundige. Haar wens voor goede zorg voor vrouwen heeft ertoe geleidt dat ze zich 10 jaar geleden heeft gespecialiseerd in vrouwen in de overgang. Joke is nu gespecialiseerd overgangsverpleegkundige. Ze heeft sinds 2005 een praktijk in Zevenhuizen en geeft les, o.a. in het Erasmus MC, specifiek over overgangsklachten. Ook haar deskundigheid als orthomoleculair voedingsdeskundige zet zij in voor vrouwen in de overgang.

Joke is diegene die de gespecialiseerde medische informatie verstrekt en de medische handelingen verricht bij de Health Check. Zij is ook orthomoleculair voedingsdeskundige en geeft informatie over voeding tijdens de workshops.

“De overgang is een levensfase waarin vrouwen helaas veel onnodige klachten kunnen hebben. De multidisciplinaire aanpak van Zeisprong® spreekt mij aan, omdat er meerdere processen een rol spelen in de overgang, zowel fysieke als psychische. Het is belangrijk om daar zelf een weg in te vinden, met hulp van een gecombineerde aanpak. Hierdoor is het in bijna alle gevallen mogelijk om fitter en fijner door de overgang te komen. Als overgangsconsulente kan ik daarbij helpen”.

Joke Stroo